Fase II: Repensem els equipaments municipals

 • Entrada a la Fase II del projecte participatiu

  Per tal de treballar els diversos reptes que afecten al nostre poble, enguany s’ha sol·licitat  una subvenció a la Diputació de Girona per així obrir un debat públic més concret, sobre l’ús  dels equipaments municipals.

  Des de finals del 2020 s’ha iniciat una diagnosis participativa en la qual es comencen a identificar algunes necessitats clares com són la reordenació dels equipaments municipals i la millora de l’accessibilitat i el manteniment dels mateixos. Tenim molts espais públics infra-utilitzats. S’han de fer reformes per poder reactivar-los. Per això es començarà a la tardor un segon procés participatiu per tal de definir, conjuntament, les prioritats dels veïns i veïnes respecte l’ús i la gestió dels equipaments públics, així com orientar les inversions municipals relacionades amb aquests. El debat es concentrarà especialment en els usos del local social que es reformarà en els propers anys amb la subvenció del pla d’obres de la Generalitat (PUOSC).

 • Documents urbanístics i dels equipaments

  Els arquitectes Enric Escribà i l’Álvaro Clua van elaborar tot un estudi urbanístic tant del territori municipal de Pontós com dels equipaments i infraestructures. En la trobada del 5 d’octubre, al Local Social, van presentar tots aquests mapes i espais que podeu trobar en els següents documents:

 • Primera trobada sobre els equipaments municipals
  📣 Comencem amb el procés participatiu sobre els EQUIPAMENTS MUNICIPALS.
  🗓️ Aquest dijous 25 de novembre
  ⏰ A les 18h
  📍 Al Local Social
  🗣️ Joves i adults…veniu a compartir què és allò que trobeu a faltar a Pontós. Parlarem de quins usos els hi podem donar als equipaments municipals, vine a axplicar-nos les teves propostes.
  🎉 Acabarem amb un PICA-PICA!
 • Segona i tercera trobada sobre els equipaments municipals

  Video resum del projecte de participació ciutadana: Repensem els equipaments

  Seguim amb la segona fase del procés participatiu que vam iniciar l’anterior dijous 25 de novembre.👏🏼

  📣 Us recordem que això continua i us esperem per participar els dos dijous vinents:
  • Dijous 2 de desembre: Parlarem sobre els espais
  • Dijous 9 de desembre: Parlarem sobre el Local Social
  🗣️ Gràcies a totes les veïnes i veïns que vau venir i fem una crida a què els pròxims dijous vingueu tots els que podeu perquè és en aquestes trobades on es decidirà el futur que, els habitants de Pontós, volem donar als equipaments municipals.
 • Video resum del projecte de participació ciutadana: Repensem els equipaments

  Enllaç de Youtube del nostre canal: