Com puc votar per correu?

Si preveus que el dia de les eleccions municipals, el pròxim 28 de maig, et trobaràs fora del municipi de Pontós, pots votar per correu.

Estat d’excepcionalitat per sequera hidrològica

L’Agència Catalana de l’Aigua ha declarat l’estat d’excepcionalitat per sequera hidrològica al sistema Ter Llobregat i a l’aqüífer del Fluvià Muga. Aquestes unitats engloben un total de 224 municipis, entre ells Pontós.

CAMINS RETROBATS DE PONTÓS!

El nostre poble és ple de racons naturals de gran bellesa. Quina gran sort viure rodejats de camps i boscos: passejar pels seus voltants esdevé un autèntic plaer.

LICITACIÓ EN CURS! EXPLOTACIÓ DEL SERVEI DE BAR DE LA PISCINA 2023

Des de l’Ajuntament de Pontós s’ha obert el termini d’admissió d’ofertes per la concessió d’ús i explotació del bar de la piscina municipal per la temporada d’estiu 2023. Es tracta d’un concurs per cedir el servei en barra i taula de begudes, acompanyades o no, de tapes i entrepans.

Sessió en línia sobre subvencions de la Diputació de Girona per al desenvolupament de les bones pràctiques agràries a les Comarques Gironines (2023)

El proper 31 de març a les 12h tindrà lloc una sessió en línia per explicar amb detall la línia de subvencions per al desenvolupament de bones pràctiques agràries a la província de Girona.  Bases específiques reguladores de subvencions de la Diputació de Girona per al desenvolupament de bones pràctiques agràries a la província de […]

1 2 3 14